Pan Mięsko

Producenci

Pan Mięsko

Karmy Pan Mięsko są całkowicie polskim produktem.

Receptura została przygotowana przez specjalistów, cała linia karm to produkty hypoalergiczne.  

Wszystkie karmy zostały przygotowane z suszonego mięsa, warzyw i wartościowych składników odżywczych.
Charakteryzują się nie tylko niepowtarzalnymi kompozycjami smakowymi, ale i też dostarczają wszystki...

Karmy Pan Mięsko są całkowicie polskim produktem.

Receptura została przygotowana przez specjalistów, cała linia karm to produkty hypoalergiczne.  

Wszystkie karmy zostały przygotowane z suszonego mięsa, warzyw i wartościowych składników odżywczych.
Charakteryzują się nie tylko niepowtarzalnymi kompozycjami smakowymi, ale i też dostarczają wszystkiego co niezbędne dla zdrowia naszych pupili.

Dobra jakościowo karma powinna wspierać stawy dzięki zawartości chondroityny i glukozaminy. Wpływać na sierś i skórę – czyli zawierać w odpowiednich proporcjach kwasy omega 3 i omega 6.

Kolejną rzeczą są prebiotyki FOS I MOS, które mają za zadanie wesprzeć układ odpornościowy.

Kształt chrupek też powinien być odpowiedni, by psiak gryząc karmę ścierał kamień nazębny.

To wszystko jest. Karmy zawierają to wszystko i do tego jeszcze są niezwykle smakowite. Psy się wręcz zajadają i delektują niepowtarzalnymi recepturami.

Rodzaje karmy dla psów Pan Mięsko:


- Cielęcina z przepiórką. Pozycja przygotowana dla szczeniąt i młodych psów z bardzo delikatnym mięsem i bogata w witaminę A.
- Cielęcina z indykiem. Karma pełnoporcjowa dla dorosłych psów, z chudym i smacznym mięskiem.
- Wołowina z koziną. Kolejna propozycja dla dorosłych, zupełnie inny smak a równie smaczna i delikatna.
- Indyk z bażantem. Pozycja przeznaczona dla mniejszych ras, z drobniejszym rozmiarem chrupek.
- Wieprzowina z dzikiem to propozycja dla większych czworonogów, z odpowieniej wielkości chrupkami.

Wszystkie te pozycje zawierają ponad 50% mięsa, zawierają też soczyste jabłka.

Żadna z powyższych pozycji nie zawiera w składzie kurczaka, który jest najczęstszym alergenem.

Ciekawa pozycja.
Warto spróbować.

Więcej

Pan Mięsko